مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

خبر مهم درباره وضعیت رتبه بندی معلمان

وزیر آموزش و پرورش در نهاوند اعلام کرده است: قرار است یکی از ایراد‌های قانون رتبه‌بندی رفع، و یکشنبه هفته آینده نتیجه گیری و نهایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 29
کد خبر: ۱۴۴۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر آموزش و پرورش به عنوان نماینده تام الاختیار رئیس جمهور به شهرستان نهاوند سفر کرد.
به گزارش صداوسیما، یوسف نوری در بدو ورود به این شهرستان با حضور در گلزار شهدای نهاوند، به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد. وی از استخدام ۳۴ هزار و ۷۳۳ معلم در کشور خبر داد و تصریح کرد: قانون رتبه‌بندی که در خرداد ماه به تصویب هیات دولت رسید، ایراداتی داشت که مورد بررسی قرار گرفت.

وزیر آموزش و پرورش افزود: قرار است یکی از ایراد‌های قانون رتبه‌بندی رفع، و یکشنبه هفته آینده نتیجه گیری و نهایی شود. با پیگیری‌های انجام شده، ایرادات آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان در جلسه دیروز هیات دولت بررسی و رفع شدو با رفع همه ایرادات آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان فقط یک ایراد که نیاز به کارشناسی داشت باقی مانده که آن هم در جلسه روز یکشنبه هیئت دولت مورد بررسی می‌شود.
نوری افزود: مهرماه همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید حدود ۱۴ هزار کلاس درس تحویل داده خواهد شد./ فرارو

ارسال نظر